Acne Jeans – Spar 75% i Acne Online Shop

25. november 2016 af Kathrine Kirk

Køb Acne Jeans på nettet og spar op til 75 %

Så er det vist blevet tid til at føje endnu en webshop til listen over gode mode-webshops. Min fascination for Acne Jeans og deres designs har været længe undervejs, men trods det, så har Acne Jeans og dets genistreger så småt sneget sig godt og grundigt ind under huden på mig. Især imponerer deres sko-designs mig gang på gang – Behøver jeg fx nævne de populære Acne Admire Wedges? Well, jeg var også én af dem der faldt head over heels for dem i sin tid. Nu er det modeller som Pistol og Alma der gør mig ekstra varm om hjertet. Også deres jeans og angora strikbluser er faste favoritter i garderoben. Læs med her for at få en anmeldelse af Acne Studios’ webshop, og find ud af, hvornår du kan spare op til 75% i deres webshop.

Køb Acne - Spar op til 75 procent

 

 

Acne billede     Acne billede2

Acne Online Shop

Acne shop er en brugervenlig webshop, hvor du nemt og bekvemt kan browse rundt på siden for at kigge på det store udvalg af tøj, sko, accessories og overtøj. Du finder en men’s og en women’s shop.

Acne’s ‘One Step Checkout’ på Acne Shop er utrolig brugervenlig, man udfylder kun én side; ikke noget med at man skal klikke sig igennem et utal af sider, for endelig at udfylde kort-informationer m.m. Det kunne flere webshops godt lære lidt af!

Køb Acne Jeans

Acne Outlet – Spar 75% under udsalg

Indtil fornylig var det muligt løbende at handle Acne til favorable priser i deres online Outlet. Desværre findes outlettet ikke længere, så hvis du gerne vil spare penge, må du holde dig til, når de holder udsalg. Under udsalget kan du spare helt op til 75% på de nedsatte varer.

Køb Acne - Spar op til 75 procent

 

Gratis fragt og hurtig levering

Når man handler for mere end 1500kr. hos Acne, er fragten gratis. Og hey, hvem kan ikke snildt shoppe for 1500kr. hos Acne Jeans? I sure can! Og skulle det utænkelige ske, at fornuften tog overhånd, og man ikke fylder sin kurv for 1500kr., ja så går det nok alligevel, for fragten til Danmark koster kun 60kr.

Derudover yder Acne Shop en hurtig levering af dine varer (1-3 dage for 60kr. og 1 dag for 200kr.). De gange jeg selv har shoppet i Acnes online shop, er leveringerne altid nået frem inden for 2 hverdage. (Sidst jeg bestilte (16/02/13), bestilte jeg en lørdag og modtog pakken allerede om mandagen).

Tilbage er der vist bare at sige God shopping! Hvis nogle af jer derude skulle have yderligere tilføjelser til anmeldelsen af Acnes Online Shop, så smid endelig en kommentar!

Gå til Acne shoppen